Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ AGROTICA FPZ


.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η AGROTICA Free Products Zone (ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) και οι Αντιδημαρχίες Υγείας &Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων παραχώρησαν σήμερα κοινή Συνέντευξη Τύπου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και προχώρησαν στην ανακοίνωση της λίστας με τα πρώτα προϊόντα που διατίθενται προς τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας.

Ακολουθεί λίστα με προϊόντα*:
 1. Ελαιόλαδο Εξαιρετικά Παρθένο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχαϊας - 2,84€/Λίτρο, τυποποιημένο σε συσκευασίες των 5 λίτρων.
 2. Κρασί Λευκό και Ροζέ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχαϊας - 1,16€/Λίτρο τυποποιημένο σε συσκευασίες των 3 λίτρων.
 3. Αλεύρι: Αναμένεται εντός της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί τιμή, ποσότητα και συσκευασία
 4. Μέλι - Πευκόμελο  6€/950γραμμάρια τυποποιημένο σε γυάλινο βάζο.
 5. Mέλι – Ελατόμελο 7€/950γραμμάρια τυποποιημένο σε γυάλινο βάζο.
 6. Πατάτες: Αναμένεται εντός της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί τιμή και ποσότητα
 7. Παραδοσιακά Ζυμαρικά από το «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» (ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ, Αράτου 52)   – 1.20€+ Φ.Π.Α/ συσκευασία 500γρ.: 
  • Χυλοπίτες.
  • Λαζάνια
  • Λαζανάκι
  • Παπαρδέλα
  • Τραχανάς γλυκός
  • Τραχανάς ξινός
  • Τραχανάς Πικάντικος
  • Βιδάκι
  • Σελινάκι
  • Καμπανούλα
  • Χτενάκι

Τις επόμενες ημέρες θα προστίθενται διαρκώς και νέα προϊόντα στον κατάλογο, καθώς το ενδιαφέρον και οι προσφορές παραγωγών της περιοχής μας ολοένα και αυξάνονται.

Τρόποι Επικοινωνίας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν και να συμπληρώνουν τη φόρμα παραγγελίας σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή στα παρακάτω σημεία.

Επικοινωνία με AGROTICA FPZ: Στο Site: http://ergasianews.blogspot.com και στα email: agroticafpz@yahoo.gr, ergasianews@gmail.com ή στον κ. Δ. Καραγεωργόπουλο - κιν. 6944658965 και κ. Γ. Αγγελόπουλο - κιν. 6977405110.

Επίσης δίδεται η δυνατότητα προμήθειας της φόρμας παραγγελίας και από τα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, όροφος 1ος.

Επικοινωνία με Αντιδημαρχίες:
α) Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας, Κανάρη 44 (Πίσω από Δικαστήρια), όροφος 4ος, τηλ. 2613 620793, email: antipronoias@yahoo.gr .
β) Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου 17, όροφος 5ος, τηλ. 2610 966388, email: antpoliti@patras.gr

Σε διάφορα σημεία της πόλης:
α) Σε ειδικό περίπτερο που θα στηθεί τις επόμενες ημέρες στην Πλατεία Γεωργίου και θα υποστηριχθεί από την Εθελοντική Ομάδα «Ε» του Δήμου Πατρέων και εθελοντών του AGROTICA FPZ.
β) Σε εργασιακούς χώρους και στα γραφεία πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων της περιοχής μας.
*Για όλα τα προϊόντα θα διατίθενται αποδείξεις λιανικής. Τα φορολογικά στοιχεία Α.Φ.Μ και Δ.Ο.Υ χρειάζονται μόνο στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου.
οσης τιμολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: