Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

BABUSHKAGR το περιοδικό που τα λέει ... Εξω απ' τα δόντια....Open publication - Free publishing


''Tις θυμόμαστε από παιδιά,  ξύλινες, φουσκωτές κούκλες με τα παραδοσιακά ρωσικά φορέματα, που θύμιζαν μανούλες ή γιαγιάδες και καθεμιά έκρυβε μέσα της έξι-εφτά άλλα κουκλάκια, το καθένα σε δύο κομμάτια, για να βγει από το εσωτερικό του το επόμενο μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία φιγούρα, που είναι συμπαγής και ονομάζεται «σπόρος».'' 
H μπάμπουσκα ή ματριόσκα, όπως την λένε οι Ρώσοι συμβολίζει  δύο έννοιες. 
Η μία είναι η γονιμότητα (η πρώτη και μεγαλύτερη είναι η πρόγονος και ακολουθούν οι απόγονοί της). 
Η άλλη συμβολίζει την εξέλιξη του ανθρώπου, από τη γέννηση μέχρι τα γηρατειά. 
Έτσι παραφράζοντας τις δύο αυτές έννοιες , 
Τo Babushkagr , το περιοδικό της ''αμαρκάλευτης'' ενημέρωσης ήρθε για να αναδήξει την ουσία των σημερινών γεγονότων , αλλά και τον ιστορικό πρόγονο της σημερινής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης που επικρατεί! 
Ψιλαφίζοντας το καθένα απο τα κομμάτια των γεγονότων ,μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία φιγούρα,  την ουσία των πραγμάτων και να σπείρουμε τον "σπόρο της αμφισβήτισης". 
Σε μια προσπάθεια επανακαθορισμού της ανθρώπινης σκέψης αλλα και ύπαρξης πάνω στην τεράστια εξελικτική της πορεία , απο την δημιουργία του ανθρώπου μέχρι σήμερα.... 
Πολιτισμός , σάτιρα , πολιτική και φιλοσοφία , μόνο στο Babushkagr , το περιοδικό του σοφού λαού ,με πλούσια άρθα και συνεντεύξεις απο την συντακτική ομάδα του Babushkagr! 
Κάθε κυριακή στα ιντερνετικά σας  περίπτερα! 
BABUSHKAGR το περιοδικό που τα λέει ... Εξω απ' τα δόντια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: