Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

A.KI.Δ.Α.: Κριτές θα είναι πάντα οι δημότες, αξιολογώντας τη δράση μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία.

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών κατοχυρώνει την Α.ΚΙ.Δ.Α. ως τον τρίτο πόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής και ως παράταξη με διαφορετικό λόγο και παρουσία που επιχείρησε, να φέρει στην επιφάνεια τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής και της ζωής των δημοτών στην προεκλογική περίοδο. Μια παράταξη που είναι υπαρκτή πλέον, με εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο, στη δημοτική κοινότητα Κάτω Αχαΐας και στην τοπική κοινότητα Κάτω Αλισσού.
Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που με την ψήφο τους είδαν την παράταξή μας  ως απάντηση στην ανάγκη η Δυτική Αχαΐα να γυρίσει σελίδα. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που κατά την προεκλογική περίοδο ήταν δίπλα μας προκειμένου να δώσουμε έναν τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα, μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που η Α.ΚΙ.Δ.Α. συγκροτήθηκε και συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές.

Το 7,07%  για εμάς, αποτελεί τη βάση προκειμένου στα επόμενα χρόνια μαζί με τους δημότες  να παλέψουμε ενάντια στα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας και τις αιτίες που τα δημιουργούν, να συγκρουστούμε με συμφέροντα, πολιτικές και πρακτικές εκμαυλισμού συνειδήσεων που συναντήσαμε και θα συναντήσουμε. Να αγωνιστούμε για διαφάνεια και αξιοκρατία. Να είμαστε παρόντες και ενάντια στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας υπερασπιζόμενοι τα δημόσια αγαθά. Να είμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσους χτυπάει η κρίση, φτιάχνοντας παράλληλα ένα νέο όραμα για τον τόπο μας, μαζί με τους δημότες. Γνωρίζουμε καλά πως απέναντί μας θα έχουμε μια δημοτική αρχή και μια μείζονα αντιπολίτευση που για όλα αυτά αρνήθηκαν προεκλογικά, να τοποθετηθούν.
Τέλος, οφείλουμε ως παράταξη, διαρκώς να πείθουμε, να εμπνέουμε και  να αποδεικνύουμε καθημερινά με τη στάση μας τη προσωπική και τη συλλογική, αυτό που επαγγελλόμαστε. Κριτές για όλα αυτά, θα είναι πάντα οι δημότες, αξιολογώντας τη δράση μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία.

Η επόμενη γενική συνέλευση της παράταξης μας θα διεξαχθεί την Κυριακή  15 Ιουνίου και ώρα 11.00 το πρωί στο εκλογικό μας στέκι. 

Κάτω Αχαΐα 
28/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: